Over Pajota

Pajota, een vaste waarde sinds 1971

Pajota, dat zijn vier kwaliteitsvolle en betrouwbare immokantoren in Dilbeek, Ninove, Halle en Brussel. Met deze kantoren zijn we actief in bijna heel Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel. Dankzij een uitgebreide ervaring en grondige marktkennis beschikken wij over een schat aan informatie over vastgoed die we graag met u delen.
Over Pajota

Deze jarenlange ervaring stelt Pajota ten dienste van haar cliënteel. Wij ondersteunen en begeleiden u bij de verkoop van uw vastgoed, wij nemen de verhuur van uw pand voor onze rekening en bieden u een brede waaier aan vastgoeddiensten aan. Pajota staat steeds garant voor een realistische en gefundeerde prijsschatting, juridisch onderbouwde verkoopovereenkomsten en een persoonlijke begeleiding.

Onze medewerkers zijn erkende makelaars en opgeleide professionals. Onze Masters in de Rechten en Master in het Notariaat zorgen voor een professionele en juridisch sluitende werkwijze, zonder verrassingen.

Als Certes-makelaar is Pajota gegarandeerd professioneel, kwaliteitsgericht en betrouwbaar. Lees meer

617
transacties gemiddeld per jaar
*gebaseerd op de cijfers van 2019
 • 330 verkochte panden
 • 287 verhuurde panden

Kwaliteitsgericht

Bij Pajota staan 17 gekwalificeerde professionals tot uw dienst. Ons team bestaat uit erkende vastgoedmakelaars en goed opgeleide medewerkers in verschillende vakgebieden van de immobiliën. Onze contracten worden steeds opgemaakt door een Master in de Rechten. Bij de aankoop van uw vastgoed wordt u begeleid door een Master in het Notariaat. Zo verloopt de verkoop of verhuur van uw onroerend goed altijd vlekkeloos en correct.

Gepersonaliseerd advies

Pajota is meer dan een vastgoedkantoor, bij ons kan u terecht met al uw vastgoedvragen. Wij vertalen onze uitgebreide kennis en ervaring naar uw specifieke vragen of noden. Wij begeleiden u bij verkavelingen of andere landmeterdiensten, bij plaatsbeschrijvingen, dossiersamenstellingen en bouwovertredingen. Wat uw vraag ook is, bij Pajota bieden wij u een antwoord op maat, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en traditie. Dat is ons kwaliteitslabel.

Totaalconcept

Pajota staat niet alleen technisch maar ook administratief en organisatorisch sterk. Wij beschikken over de nodige infrastructuur om kopers te ontvangen, infosessies te organiseren en overlegvergaderingen te plannen. Die optimale organisatie zorgt ervoor dat wij u de beste service kunnen leveren, dat uw project een professionele uitstraling heeft en dat alle betrokken partijen perfect geïnformeerd worden over de vorderingen. Vooral bij een verkoop op plan, een verkoopproces waarin wij een uitgebreide ervaring hebben, is die doorgedreven professionele communicatie essentieel. 

 • 26,378
  potentiële kopers/huurders
 • 323
  panden gemiddeld in portefeuille
 • 1,175
  tevreden (ver)kopers - (ver)huurders per jaar
 • 14,365
  bezochte pagina’s per dag op www.pajota.be